Om Oss / Vanliga Frågor

VANLIGA FRÅGOR

Självklart! Om du bor i Örebro och inte tränat hos oss tidigare kan du prov-träna 7 dagar helt gratis! Signa upp på HÄR

Ja, alla som provtränar 7 dagar gratis kan träna på alla våra öppettider. Om du inte bor i Örebro så får man köpa engångsträning och då kommer man in på alla våra öppettider också.

Nej det får du inte. Det kan vara så att medlemskapet har gått ut eller att autogiro har ej gått att dra. Isåfall be din kompis kontakta oss. Och om du släpper in någon kommer du först få en varning, händer det igen kommer ditt medlemskap stängas av en viss tid. Händer det igen efter det så stängs ditt medlemskap av helt.

Ja det får du, alla medlemmar får träna på båda våra gym. Gymmet På Väster är öppet 06.00-22.00 för medlemmar

Du har två alternativ. Antingen kom ner till oss på bemannade öppettider eller så mailar du till johan@atleticorebro.se med bild på ID så vi säger upp rätt persons abonnemang.

Först kolla så du har giltigt medlemskap, sen skulle vi rekommendera att du laddar ner vår app istället ”ATLETIC CITY SPORTYGM” för med den appen kan du öppna dörrarna efter att du loggat in.

Vi ger inte ut blippar längre så ladda ner vår app istället och använd den för att komma in i på gymmet samt checka in i receptionen.

Du måste ha fyllt 16 för att träna hos oss! Om du är under 18 och vill prov-träna behöver du komma till receptionen under bemannade öppettider.

Och ska du ha ett autogiro där förälder står för betalningen behöver den personen följa med till oss eller skapa en egen profil genom vår köpsida

Absolut bästa sättet är att komma till oss på bemannade öppettider. Eller så kan du maila info@atleticorebro.se

VI SOM JOBBAR HÄR

Johan
johan@atleticorebro.se

Mohammed
mohammed@atleticorebro.se


Jiannis
jiannis@atleticorebro.se

Fredrik
fredrik@gymmet.net